Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom bygg, entreprenadarbeten & transporter.

Läs mer om våra olika tjänster här nedan, tänk på att vi säkert kan hjälpa er även om det ni letar efter inte finns listat bland våra tjänster.

Transporter

Vi utför det mesta inom transporter. Vi kan frakta grus, spannmål, asfalt, flis, vatten och vi grusar, saltar och vattnar väg. Med våra lastbilar och lastväxlare kan vi anpassa våra fordon efter uppdraget och ert behov.

Entreprenad

Vi utför många olika typer av entreprenadarbeten, ofta på eller vid sidan om vägen. Vi anlägger olika typer av vägar som asfalt- eller grusvägar. Vi putsar till vid sidan av vägen genom röjning av slåtter eller klippning av vägkanter. Vi sandar och sprider grus på vägar under vintern när snön kommit och på våren sopar vi upp gruset för att återställa vägen.

Markentreprenad

Vi gör det mesta inom markentreprenad, vi anlägger grunder inför ny- eller ombyggnation. Vi utför schaktarbeten och olika typer av grävarbeten. Behöver ni hjälp med grävning eller plattläggning så hjälper vi er med det med.

Fastighetsskötsel

Totalentreprenad inom fastighetsskötsel. Vi hjälper er sköta om hela eller delar av er fastighet. Bland våra kunder finns både bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och vi utför ofta arbeten genom Maskinringen.

Bygg

Vi erbjuder byggtjänster såsom ny- och ombyggnationer. Vi har genomfört utbyggnationer och uppfört garage. Fråga oss om vi kan utföra det ni behöver.

Lantbruk

Ogräsbekämpning med GPS styrd spruta för dig med större ytor.

Vi jobbar alltid mot nöjda kunder, noggrannhet och med den bästa utrustningen. 

Vi förstår vad våra kunder vill

Vi har alltid en dialog med våra kunder innan så att vi förstår kundens behov och kan utefter det göra en analys.

Vi är noggranna

Efter vår behovsanalys är det dags att börja arbeta och det gör vi alltid med en noggrannhet som gör oss unika.

Vi har den bästa utrustningen

För oss är det viktigt att alltid ha den senaste och bästa utrustningen så vi kan göra våra kunders jobb på bästa sätt.